4 de gener: Homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar en el 80 aniversari.

El Grup Blanquerna i Es Molinar en Moviment organitzen el tradicional homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar en el 80 aniversari del seu assassinat a mans dels franquistes. Es pretén, per una banda, recordar i homenatjar les militants comunistes i, per altra, posar en valor i donar veu a les lluites actuals.

L’acte serà el proper 4 de gener a les 20.00h al Teatre del Mar del Molinar. Hi intervindran Maria Antònia Oliver, de Memòria de MallorcaToñi Fernández, activista del Molinar i membre la campanya Al Molinar Port PetitNeus Truyol, portaveu de l’Ajuntament de Palma Dolors Sabaterbatlessa de Badalona. També hi actuarà el cantautor valencià Pau Alabajos.

Les entrades, que tenen un preu de 5 euros, es podran comprar a partir d’una hora abans de l’acte.

ACTE: 

Visquen les roges del Molinar! 80 anys de l’assassinat d’Aurora Picornell i les roges del Molinar

DATA:

Dimecres 4 de gener del 2017, 20.00

LLOC:

Teatre del Mar, es Molinar. Carrer de Llucmajor, 90. 

​Pregam se’n faci difusió, gràcies.​

​Cordialment,

GRUP BLANQUERNA

“Think tank” del moviment per la Llengua, la Cultura i el País