Segueix en directe la 2a fase d’exhumació de la fossa de Porreres al febrer de 2021

La Conselleria d’Administracions Públiques, a través de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern, acostarà als familiars de les víctimes, a la població en general i també als mitjans de comunicació les tasques d’excavació que es duran a terme a Porreres aquests dies a través d’un servei de retransmissions en directe —reproducció en línia— amb l’equip tècnic d’Aranzadi, que es podrà seguir des del canal de Youtube del Govern de les Illes Balears:
https://www.caib.es/pidip2front/jsp/es/videoteca

Aquestes connexions, en les quals participaran els responsables de l’equip tècnic, serviran per conèixer la darrera hora de les excavacions i permetran, alhora, formular preguntes en directe a través de Whatsapp (telèfon 650 40 25 27).

Davant la situació epidemiològica que viu Mallorca, la Conselleria d’Adminstracions Públiques i Modernització ofereix aquest canal de comunicació per oferir un seguiment acurat de les actuacions que es duran a terme a Porreres aquests dies, amb total seguretat i amb tot el detall d’informació que es requereixi. Les connexions es duran a terme cada dos dies, una vegada iniciades les excavacions.

Així doncs, es podran seguir les tasques a través de la reproducció en línia els dies següents: dimecres 10, divendres 12, dilluns 15, dimecres 17 i divendres 19 de febrer, a les 16.30 hores.