Presentacio del Col·lectiu Aurora Picornell

Ens dirigim a vosaltres a fi de presentar-vos la nova associació cultural que hem constituït gent de l’esquerra política i ideològica: el Col·lectiu Aurora Picornell.

Hem triat un nom particularment significatiu per a nosaltres, el d’una dona treballadora i lluitadora que va pagar amb la vida el seu compromís polític. Pensam que el millor homenatge que li podem retre és contribuir al coneixement i difusió de les tradicions i memòria dels moviments obrer, feminista i popular, i aquesta serà la finalitat principal del Col·lectiu.

Volem crear un entorn cultural on tothom pugui aportar els seus coneixements i les seves idees i aprendre dels altres, per a això el ventall d’activitats que ens proposam realitzar és divers. Us adjuntam la relació d’actes que hem programat per a aquest mes de gener.

La nostra intenció és que siguin una oportunitat per reflexionar des de diferents cultures polítiques d’esquerres sobre com construir una societat justa, democràtica i feminista enmig dels canvis socioeconòmics i polítics que ens ha tocat viure.

Us convidam a participar i ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració en el futur.

gener