20 DE NOVEMBRE: PERFORMANCE “MEMÒRIA D’UN CANADENC 1937”

Des de Sa Feixina SÍ que Tomba – assemblea ciutadana, de la que MdM hi forma part,  hem organitzat pel proper diumenge 20 de novembre una performance reivindicativa a la plaça de la porta deSta. Catalina (situada prop del Baluard).

La performance ”Memòria d’un Canadenc 1937” en record del brigadista internacional Norman Bethune és a càrrec de Joan Lacomba (director performer), Mireia Moll Silvestre (narració i traducció), Maravillas Ruiz (dansa), Juan Baltazar (dansa i Queipo de Llano), Eduard Moyà Anton (Arthur Koestler, The Manchester Guardian i Norman Bethune), José Juarez Ruiz (músic violinista).

L’obra es presenta en l’aniversari de la mort del dictador Francisco Franco amb la intenció de denunciar els crims contra la humanitat del Creuer Baleares i retre homenatge a totes les víctimes del feixisme.

Considerem de vital importància fer un exercici de pedagogia i despertar la consciència de la societat. No podem permetre la presència de monuments feixistes als nostres espais públics, és uninsult a la memòria de totes les persones que lluitaren de forma justai exemplar per a la nostra llibertat.

Recuperem la seva lluita i esperança antifeixista!

Honor i glòria per als combatents!

#SaFeixinaSÍqueTomba #20N #FrancoSegurQueTomba
#BrigadistesInternacionals#NormanBethune #Performance

https://www.facebook.com/events/949192415225808/?ti=cl

https://www.facebook.com/SaFeixinaSIqueTomba/photos/gm.949228511888865/1603256083310949/?type=3&theater